новини детски

Начало | новини детски | Az-deteto.bg отново отвори виртуална пощенска кутия до Дядо Коледа

Az-deteto.bg отново отвори виртуална пощенска кутия до Дядо Коледа

Аз детето | 2016-12-01

Az-deteto.bg отново отвори виртуална пощенска кутия до Дядо Коледа

Остава по-малко от месец до най-хубавия и светъл празник – Коледа. Празничното настроение вече направо се усеща във въздуха, а блестящите коледни украси започват да се виждат навсякъде! При такова настроение няма как да не се замислите и какъв подарък очаквате тази година под елхата. Знаем, че Дядо Коледа вижда всичко, но със сигурност би било по-добре ако му изпратите писмо, така освен, че ще сте сигурни, че ще получите мечтания подарък ще поканите и коледния дух вкъщи.

За всички вас, деца, които са на „ти“ с модерните технологии, Дядо Коледа отново отвори и пощенската си кутия при нас и вече очаква вашите писма. И тази година с радост ще приемаме интересните ви текстове с желания за подаръци. След което с още по-голямо удоволствие ще ги предаваме на белобрадия старец, който от своя страна ще ги прочете и ще каже на джуджетата да започнат подготовката на подаръците, защото Коледа съвсем неусетно ще дойде и няма никакво време за губене. Затова намислете си подаръци, ако все още не сте го направили и започвайте да пишете писмата си. И разбира се очаквайте своя желан подарък на Коледа. Всяка година през коледната пощенска кутия в българския детски портал минават между 17 000 и 26 000 писма, но знайте, че белобрадия старец прочита всяко едно! Той не е забравил всички хубави думи, които сте казали за него и нито един поздрав от вас!

Каним всички, и малки и големи, да напишат своето писмо. С помощта на мама и татко, своето послание могат да изпратят и най-малките ни читатели.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град