конкурси

Начало | конкурси | Спечелете уникални награди от филма „Търсенето на Дори“

Спечелете уникални награди от филма „Търсенето на Дори“

Аз детето | 2016-06-10

Спечелете уникални награди от филма „Търсенето на Дори“

Срокът за участие приключи. Страшно много благодарим на всички участници. Рисунките ви са просто невероятни. Вие сте едни стински малки художници и сме сигурни, че в бъдеще ще станете най-известните такива и за нас ще е чест и гордост, че едни от първите ви рисунки се намират именно на нашия сайт, както сега, така и тогава ще бъдат много ценни.

Сега като на всеки конкурс е време и за наградите. Колкото и да ни се иска няма как да наградим всички ви, но пък знайте, че вие вече сте спечелили най-голямата награда - нашето уважение и вашия огромен талант. И така награди от "Търсенето на Дори", "Форум Филм България" и Az-deteto.bg получават:

  • Димитър Любенов;
  • Стела Иванова;
  • Назар Нуриева;
  • Ралица Георгиева;
  • Стоян Стоянов;
  • Мария Бончева;
  • Мерт Халил;
  • Добри Добрев;
  • Калоян Хаджистойчев;
  • Яница Николова;
  • Божидар Илиев;
  • Серафим Ковачевич;
  • Йоана Иванова
Специална поощрителна награда от нас получава и Наско Николаев. 
 
Молим всички, които видяха името си да ни изпратят трите си имена, точен адрес, заедно с пощенски код и телефон за връзка на info@az-deteto.com, за да можем да им изпратим наградите.
 
 
* * *

Всички много добре знаем, че светът под водата е не по-малко интересен от нашия тук на сушата, а за нас е дори още по-интересен, защото там виждаме неща, които не могат да бъдат срещнати всеки ден. Светът под водата в морето или океана е толкова по-различен от нашия. Веднъж докоснали се до него, е трудно да се отделим от красивите малки, големи и огромни риби, дори и от подводните растения – дори те изглеждат толкова красиви и вълшебни. И все пак там живее нещо, което няма да се появи никога втори път където и да е. Там, в дълбокото, живее една малка синя уникална рибка. Тя е позната на всички малки и големи по света. Можете да се сетите коя е тя само като ви кажем това: „Просто плувай!

Знаехме си, че ще се сетите, говорим за Дори – точно така. А защо сега се сетихме за нея ли? Както може би сте чули мълвата, Дори ще има свои собствен филм скоро, в който ще продължи да плува и ще е голямата звезда. Точно след 7 дни, на 17-ти юни в кината ще изплува новото подводно приключение „Търсенето на Дори“. Този път малката синя рибка ще изненада всички, като ще си спомни нещо, а и ще ни даде отговори на въпроси, които сме сигурни, че всеки един от вас се е чудил: Коя е Дори? Има ли родители като всички останали? Къде са те?

Дори ще поеме на невиждано и нечувано приключенско пътешествие на което ще вземе и вас и ще ви накара да се гмурнете в дълбокото. Това пътешествие, започнало като училищна екскурзия, скоро се превръща в изпитанието на живота на една рибка, останала без дом и семейство, само защото не си спомня за тях. Първо Дори си спомня, че и тя – като другите риби от нейния пасаж – някога е имала родители. Но спомените ѝ стигат дотук. Но едно училищно пътешествие по стъпките на паламуда се оказва идеалният повод Дори да потърси своето семейство.

Дали приятелите, с които се запознава за втори път, ще я отведат до дома ѝ, или паметта на Дори завинаги е заличила семейството?

Това ще разберете ако гледате филма „Търсенето на Дори“ от 17-ти юни в кината на 2D и 3D. Но знаете ли, имаме една изненада за вас – Дори ви е подготвила и още едно приключение. Това за нея е голям дебют, първият ѝ филм, в който тя е най-главният герой и затова няма как да не го отпразнува с най-верните си приятели – децата. Заедно с наша помощ и тази на „Форум Филм България“, Дори ви приканва да участвате в този конкурс. Имаме страхотни филмови награди. Единственото, което трябва да направите за да ги спечелите е нещо много приятно и лесно, нарисувайте ни рисунка (или пък 2 рисунки) за това какво според вас ще очаква Дори в „Търсенето на Дори“. Какви нови или забравени стари приятели ще намери, как изглежда семейството ѝ, дали има братя и сестри, баби и дядовци... Просто нарисувайте всичко, което се сетите като чуете „Търсенето на Дори“, развихрете фантазията си и ни изпратете най-хубавата рисунка, а ние знаем, че вие рисувате прекрасно.

В замяна на това Дори, ние и „Форум Филм България“ сме ви приготвили страхотни награди директно от филма. Само ги вижте:

Така че очакваме вашите красиви рисунки на info@az-deteto.com до 24-ти юни включително. Не забравяйте към имейла да напишете и вашите име, фамилия и навършени години. Не се страхувайте да се гмурнете в дълбокото с Дори, защото там се крият най-големите съкровища!

Своите рисунки вече изпратиха:
Добри Добрев, 11 г.
Мерт Халил, 13 г.
Нилай Зия, 7 г.
Калоян Хаджистойчев, 8 г.
Стелла Стоянова, 7 г.
Виктория Стоянова, 5 г.
Мила Георгиева, 12 г.
Мария Бончева, 13 г.
Яница Николова, 12 г.
Магдалена Пехливанова, 8 г.
Ани Георгиева, 10 г.
Ивет Атанасова, 8 г.
Александър Атанасов, 5 г.
Рая Стамболова, 11 г.
Венелин Венелинов, 4 г.
Моника Симеонова, 13 г.
Младен Йорданов, 9 г.
Ралица Ганева, 10 г.
Назар Нуриева, 12 г.
Кристина Георгиева, 8 г.
Ивона-Сияна Станева, 9 г.
Ивайла Петрова, 8 г.
Стефани Русева, 9 г.
Ралица Георгиева, 12 г.
Преслава Станева, 7 г.
Наско Николаев, 8 г.
Християна Пенева, 8 г.
Стоян Стоянов, 7 г.
Виктория Михова, 9 г.
Силвия Райкова, 8 г.
Кристиян Райков, 5 г.
Димитър Любенов, 7 г.
Моника Симеонова, 13 г.
Божидар Илиев, 2 г.
Ясмин Душева, 10 г.
Лъчезар Илиев, 4 г.
Алики Ковачевич, 8 г.
Серафим Ковачевич, 6 г.
Виктория Христова, 12 г.
Йоана Иванова, 10 г.
Цветелина Тодорова, 12 г.
Габриела Велева, 11 г.
Деница Петкова, 8 г.
Симеон Любенов, 5 г. 
Симона Маринова, 13 г. 
Стела Иванова, 9 г.

Изпратените рисунки можете да видите тук!

И тук!



Коментари
21 коментара

Мерт Халил , ,

Публикувано на 14.06.2016

Има ли ограничение за възраст?

От редакцията: Единственото е участниците да не са над 17 години.

Лея , ,

Публикувано на 15.06.2016

До редакцията: Ако мога да попитам, какъв ще е другият конкурс? И да попитам ако може да е за фантастичен разказ. Според мен ще бъде интересно.

От редакцията: Здравей, имаме доста чудесни предложения от вас и се опитваме да реализираме всички, така че все още не можем да кажем с точност, но се надяваме, че ще интересен и за теб. Записваме си и твоята идея, много е хубава.

Николета Начевска, 15 г.,

Публикувано на 17.06.2016

Кога ще има друг конкурс? Предлагам да направите конкурс за творчество , аз лично много обичам да правя най различни неща :-)

От редакцията: Здравей, другата седмица около 22-ри. Имаме доста предложения, които сме обещали да реализираме, но разбира се и твоето е чудесно, записваме си го.

Vanina , ,

Публикувано на 19.06.2016

Здравейте,аз имам предложение.За да може по-бързо да пуснете конкурсите,които останалите ви пращат,може да пускате по два конкурса,и повече,наведнъж,Така и децата няма да скучаят

Мария Бончева, 13 г.,

Публикувано на 20.06.2016

Мога ли да пратя две рисунки?

От редакцията: Може, може.

Мария , 12 г.,

Публикувано на 20.06.2016

Защо не подарявате играчките които рекламират? https://comsed.net/всички?filter_manufacturer_id=2375&filter_manufacturer_filter=9483

От редакцията: Здравей, този конкурс го провеждаме с нашите партньори и те са ни предоставили такива награди. Смятаме, че също са хубави, защото поне за момента не могат да се купят от никъде. :-)

Мила Георгиева, 12 г.,

Публикувано на 22.06.2016

До редакцията: Кога ще обявите победителите?

От редакцията: На 27-ми юни.

Виктор , ,

Публикувано на 22.06.2016

Кога ще обявите печелившите и как се определя? Има ли време да участвам все още?

От редакцията: Здравей, има още време, срокът за участие е до 24-ти включително. Така че ще обявим победители на 27-ми, а наградените се избират от част от екипа на Аз-детето и партньорите, разделени в няколко възрастови групи, макар да не го обявяваме, защото е ясно, че едно дете на 5 и едно на 13 няма как да се сравняват все пак. :-) Ще се радваме да участваш.

Ани , ,

Публикувано на 23.06.2016

Картинките на ръка ли трябва да са рисувани? И до колко часа утре мога да ги пратя?

От редакцията: Да, на ръка. Утре си е утре цял ден, така че до полунощ. ;-)

Ани , ,

Публикувано на 23.06.2016

Добре.Благодаря че отговорихте. П.С.Ани не е истинското ми име а псевдоним;)

Ралица Ганева, 10 г.,

Публикувано на 24.06.2016

Здравейте, получихте ли моята рисунка, защото не я виждам и не пишеше на кой адрес, пратихме я на info@az-deteto.com??

От редакцията: Здравей, получена е. Името ти е най-отдолу в списъка с участници. Днес или утре ще я и качим, всичко е точно. Не се притеснявай., благодарим за участието и интереса. ;-)

Симона Мешева , ,

Публикувано на 24.06.2016

Здравейте!Картината или по точно картините ми на бяха сполучливи та може ли да напиша текст но той ще е доста различен от филма тъй като съм гледала филма и не искам да има съфпаденя.Все пак може ли текст?

От редакцията:Здравей, може, но изпрати и рисунките си, ако не искаш няма да ги публикуваме, но поне държим да ги видим. :-)

Кристина Христова, ,

Публикувано на 24.06.2016

Защо не можем да видим всички рисунки ?

От редакцията: Получихме много днес, почти всички, които не са качени ги получихме днес и ни трябва малко време да ги обработим, за да можем да ги качим. Но в събота на 25-ти всички ще бъдат публикувани.

Яница Николова , 12 г.,

Публикувано на 25.06.2016

Толкова много обичам " Търсенето на Немо", че когато разбрах за "Търсенето на Дори" плачех от радост. Развълнувах се, когато видях обявата за конкурса и исках да участвам с удоволствие. Благодаря ви за този конкурс. Чакам с нетърпение резултатите. Гледах вече "Търсенето на Дори" и горещо го препоръчвам. Хубав ден и слънчево лято!

Мерт Халил , ,

Публикувано на 27.06.2016

Благодаря. Вече ви писах. Само какъв е процеса на получаване на наградите? По пощата или куриер ще ни ги донесе?

От редакцията: Здравей, все още не можем да кажем, точно. Зависи от някои технически въпроси при нас, но когато я изпратим непременно ще ти пишем дали е по пощата или куриер, за да знаеш как да я очакваш. :-)

Мария , 13 г.,

Публикувано на 27.06.2016

За пореден път се убеждавам че не ме бива. Най-добре да се откажа от конкурсите...

Мария , 13 г.,

Публикувано на 27.06.2016

Или може би в конкурса има нещо нередно...

Антония Любенова, - г.,

Публикувано на 27.06.2016

Благодаря!!!

Мария Бончева , ,

Публикувано на 27.06.2016

Благодаря ви че ме избрахте! Честито на всички печеливши и дано сте получили имейла ми!

Ива , ,

Публикувано на 28.06.2016

Защо не пише кой какво печели?

От редакцията: Решихме, че ще е хубаво да е изненада. Но ако решите, ще напишем, за нас не е проблем.

Любомир Илиев, ,

Публикувано на 26.08.2016

Здравейте, много Ви благодарим за чудесната награда! Сина ми си я използва на морето и беше най-хубавата рибка Дори на сушата :-) Продължавайте все така да радвате децата!

От редакцията: Здравейте и ние много Ви благодарим за хубавите думи. За нас е радост, когато и децата са щастливи. :-)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град